Η Καλύτερη Αρχή Ταξιδιού

Έπειτα από όλον αυτόν τον καιρό, με πολλούς κόπους, με πολύ χαρά και με πολύ απ’όλα… Ήρθε επιτέλους η στιγμή, να αρχίσω να κάνω πετάλι Around the Good World !

Έτσι λοιπόν άρχισα να συγκεντρώνω τα πράγματά μου, πολύ προσεκτικά

( 😛 ), όπως μπορείτε αν δείτε

NOVATEK CAMERA

και αμέσως μετά, τα φόρτωσα όλα στον Λούι(το όνομα του ποδηλάτου).

NOVATEK CAMERA

Όταν ήμουν απόλυτα έτοιμος, αποχαιρέτησα την οικογένειά μου, σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα για όλους μας… Έπειτα ανέβηκα στο ποδήλατο και κάπως έτσι το ταξίδι ξεκίνησε! Τράβηξα γρήγορα για το λιμάνι, με ένα δυνατό κόντρα άνεμο στο πρόσωπό μου, που μου έβγαζε συνέχεια το καπέλο… Κάθε αρχή και δύσκολη.

Όταν έφτασα στο λιμάνι, πήγα κατευθείαν στον γκισέ των ANEK LINES – Blue Star Ferries. Η εταιρία μου προσέφερε ένα δωρεάν εισιτήριο για τη διαδρομή Ηράκλειο – Αθήνα, σαν χορηγία για το εγχείρημα.

Ksekinima_3

Έβγαλα το εισιτήριο πολύ εύκολα, απλά δίνοντας έναν κωδικό που παρέπεμπε στο όνομά μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ANEK LINES – Blue Star Ferries, για την καλοσύνη και την ευγενική σας χορηγία!  😀

Ksekinima_4

Οπότε ήμουν πανέτοιμος για να επιβιβαστώ!

Ksekinima_5

Έκανα πετάλι λοιπόν προς την μπουκαπόρτα

Ksekinima_6

Είπα ένα πολύ επίπονο αντίο στο Τζινάκι(που έβγαλε τις φωτογραφίες) και επιβιβάστηκα, με τη βοήθεια του πολύ εξυπηρετικού προσωπικού της εταιρίας.

Ksekinima_7

Ανέβηκα επάνω, αφού πέρασα όλους τους απαραίτητους ελέγχους και έφτασα στο κατάστρωμα, για να απολαύσω τις τελευταίες μου στιγμές στο Ηράκλειο. Όσο ήμουν εκεί, με τον αέρα να με φυσάει στο πρόσωπο, συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι να πεις αντίο σε τόσα πράγματα που αφήνεις πίσω. Εντάξει, το ήξερα από την αρχή, αλλά είναι πολύ διαφορετικό το να το σκέφτεσαι, από το να συμβαίνει στην πράξη. Ένιωσα ένα πολύ βαρύ συναίσθημα αποχωρισμού από όλα τα πρόσωπα και πράγματα, που πραγματικά αγαπώ. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου, το σπίτι μου, τη βόλεψή μου και ένα σωρό άλλες μικρές λεπτομέρειες που εκείνη τη στιγμή μου φαίνονταν τεράστιες… Έτσι προσπάθησα πολύ σκληρά να συγκεντρωθώ, σε όλες τις εκπληκτικές στιγμές που θα μου προσφέρει το ταξίδι και έτσι κατάφερα να την παλέψω.

Αυτή είναι η τελευταία θέα που έχω από το Ηράκλειο, την πόλη στην οποία έζησα για πάνω από 20 χρόνια…

NOVATEK CAMERA

Αποχαιρέτησα και πήγα μέσα στο σαλόνι, για να απολαύσω ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι στο Αιγαίο, με το πλοίο των ANEK LINES – Blue Star Ferries.

Το επόμενο πρωινό ξύπνησα και είδα τον ήλιο να ανατέλλει, πάνω από το λιμάνι του Πειραιά.

NOVATEK CAMERA

Το πλοίο μπήκε στο λιμάνι

NOVATEK CAMERA

και αποβιβαστήκαμε.

NOVATEK CAMERA

Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας από τις ANEK LINES – Blue Star Ferries Εδώ. Απολαύστε το ευχάριστο και όμορφο ταξίδι σας!  🙂

anek_bluestar_logos

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά από την εφαρμογή Live Trip, για τη βοήθειά και την υποστήριξη. Το Live Trip Traveller, είναι μία εφαρμογή που δείχνει ζωντανά τη διαδρομή του εγχειρήματος, πάνω στον παγκόσμιο χάρτη! Είναι στο Πάνω Μενού, αν επιλέξετε Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

Μπορείτε να δείτε όλα τα ταξίδια ή να ξεκινήσετε το δικό σας(!), στην ιστοσελίδα του Live Trip Εδώ.

Logo_2

Το ταξίδι επιτέλους ξεκίνησε… Θα μείνω στην Αθήνα για μία βδομάδα ακόμα, για να βγάλω μία Βίζα και να κάνω κάποιες δουλειές. Θέλω επίσης να δω συγγενείς, φίλους και γνωστούς και από την επόμενη βδομάδα. ο Δαμιανός κι εγώ θα ξεκινήσουμε να κάνουμε πετάλι Around the Good World!

Ανυπομονώ! Μείνετε συντονισμένοι  😀